Bloemendaal Classic & Sportscars

Verkocht

Aston Martin DB7 Vantage Volante V-12

 • Bouwjaar
  2002
 • Tellerstand
  88719 km
 • Prijs
  Verkocht
 • Chassisnummer
  SCFAB42302K402901
 • Kleur
  Islay Blue met vol lederen Atlantic Blue / Ivory interieur
 • Bijzonderheden
  Absolute topauto! Volledige historie bekend, dealer onderhouden en unieke kleuren combinatie.

Verkoopinformatie

Het betreft hier een in alle opzichten unieke Aston Martin DB7 Vantage Volante V-12 welke origineel in Nederland is uitgeleverd bij dealer Cito Motors in Eindhoven. De Aston is in het begin door hen onderhouden en daarna altijd bij dealer Kroymans. Spreekt voor zich dat alle onderhoudshistorie aanwezig is en met de auto wordt meegeleverd. Een leuk detail is dat de auto een eerste rit gemaakt heeft naar Zuid Frankrijk en daar zijn eerste 1.500 km (controle) beurt heeft gekregen.

Wij hebben de auto gekocht vanwege de zeer fraaie kleurstelling, volledige uitvoering (full-option) en sluitende kilometerhistorie en onderhoud bij de twee hoofddealers van Aston Martin in Nederland. De conditie doet eerder aan een auto denken met 20.000 km op de teller dan de huidige stand van ruim 88.000. Ook qua rijden: absoluut perfect in ieder opzicht! De laatste onderhoudsbeurt dateert van 6 november 2014 bij ca. 82.000 km.

Naast het 2-kleurige leer (Ivory & Atlantic Blue) met Blue “Wilton” tapijt door het gehele interieur, is deze DB7 o.a. optioneel voorzien van: Touchtronic met stuurbediening, “Maple” (Esdoorn) houtwerk met een zeer speciale afwerking van het dashboard (houten omranding en omlijsting van de dasboard klokken),  Becker Navigatie, Geperforeerde pedalen, PDC (parkeersensoren achter), winddeflector, Parrot Bluetooth carkit, tweekleurig stuurwiel en “Big Bore” tailpipes (uitlaatsierstukken met een grotere diameter).

Deze auto kent zijn gelijke niet in Nederland zowel qua kleurstelling, uitvoering als perfectie.

Technische informatie

Motor
V-12
Brandstofsysteem
injectiesysteem
Cilinderinhoud
5935 cc.
Vermogen
420 pk.
Topsnelheid
266 km/h
Versnellingsbak
automaat / touchtronic

Opties & accessoires

-Touchtronic automaat met stuurbediening

-2-kleurig lederen  interieur (Ivory & Atlantic Blue)

-Blue “Wilton” tapijt

-“Maple” (Esdoorn) houtwerk met speciale afwerking van het dashboard (houten omranding en omlijsting van de  dashboard klokken)

-Becker Navigatie

-Geperforeerde pedalen

-PDC (parkeersensoren achter)

-Winddeflector

-Parrot Bluetooth carkit

-Tweekleurig stuurwiel

-“Big Bore” uitlaat tailpipes

 

 

 

 

 

Historie

Lionel Martin brengt in 1913 een door hem zelf geprepareerde auto aan de start van de Aston Clinton Hillclimb. Hij wint, waarmee een nieuwe naam is geboren voor het automerk dat hij samen met zijn compagnon Robert Bamford opricht: Aston-Martin.

Met raszuivere racemotoren onder sportieve koetswerken, maken de Aston Martins faam tijdens beroemde races in binnen- en buitenland. De naam Aston Martin wordt definitief verbonden aan sportieve topklasse automobielen.

Nadat David Brown eind jaren veertig Aston Martin en Lagonda overneemt, verschijnen de beroemde DB-modellen, van DB1 tot en met DBS. Onder regie van onder andere Ford brengt Aston Martin later succesvolle droomauto’s op de markt, zoals de Virage, DB7 en Vanquish.

Kenmerkend voor Aston Martin is dat het uitsluitend auto’s heeft gebouwd die door kenners overal ter wereld worden begeerd. Aston Martin is hét merk voor connaisseurs. Toen en nu.

Is dit uw droomauto?

Neem contact op voor een afspraak