Bloemendaal Classic & Sportscars/

Nieuws

Tevreden over Interclassics Maastricht

Interclassics is ook dit jaar weer prima verlopen. We hebben enkele auto’s verkocht, weer nieuwe binnengekregen en veel interessante en leuke gesprekken gevoerd met autoliefhebbers die in grote getale (ruim 30.000) het MECC in Maastricht bezochten. Eén van onze geshowde auto’s, een super originele Alfa Romeo GTV6 2.5 van bouwjaar 1981 werd door de vakjury beoordeeld als “Best of the..

Lees meer

Weer aanwezig op Interclassics Maastricht

Van 10 t/m 13  januari 2019 zijn we weer met een mooie collectie aanwezig op dé klassiekerbeurs van de Benelux, Interclassics Maastricht. Onze stand bevind zich in het midden van de Noordhal (standnr N946) U bent van harte welkom hier even bij te praten en een drankje te nuttigen. Voor meer informatie: https://www.interclassicsmaastricht.nl/nl/  

Lees meer

Onze “barnfind” Renault Dauphine trekt de aandacht van het grootste automagazine ter wereld

Leuk om te zien dat onze “barnfind” Renault Dauphine zelfs de aandacht trekt van het grootste automagazine ter wereld, het Britse Classic & Sports Car. In de komende december editie publiceren ze een artikel over de bijzondere Fransoos.

Lees meer

Super weekend op Concours d’élégance Paleis het Loo

Het afgelopen weekend gehouden Concours d’élégance Paleis het Loo is helaas al weer ten einde. Veel publiek, prachtig weer, de mooist denkbare auto’s. Nieuwe contacten opgedaan en oude weer aangehaald, auto’s binnen gekregen voor verkoop en auto’s verkocht. Kortom, een heerlijk weekend voor zowel ons als standhouder, als voor de duizenden autoliefhebbers die dit jaarlijkse evenement weer bezochten.

Lees meer

Een echte schuurvondst !

We de deden onlangs een unieke schuurvondst. Via een tip kwamen we achter het bestaan van een nog steeds 1e eigenaar (!) Renault Dauphine. De auto is in 1977 gestald en heeft nimmer meer de schuur verlaten. Ruim 40 jaar stof ligt op en in de auto maar de basis is eigenlijk best goed. We doen ons best de auto..

Lees meer

1e prijs Best Pre War op succesvolle Interclassics Maastricht

Wat een fantastische start van de tweede dag van Interclassics Maastricht. Onze 1935 SS1 Airline Coupe won de klasse “Best Pre War”. Terugkijkend op deze fantastische beurs met een record aantal bezoekers (ruim 36.000) kunnen we erg tevreden zijn met enkele verkochte auto’s, aankopen, auto’s binnengehaald voor consignatieverkoop en een 1e prijs met de SS1. Een prachtig begin dus van..

Lees meer

Interclassics Maastricht

We willen 2018 maar weer goed beginnen door deelname aan de mooiste klassiekerbeurs van Nederland, Interclassics te Maastricht. De ruime hallen van het MECC zullen van 11 t/m 14 januari 2018 weer gevuld  zijn met het mooiste wat de Nederlandse specialisten te bieden hebben op autogebied en aanverwante artikelen. U kunt ons vinden op onze vaste plek, stand N946, midden..

Lees meer

Fantastisch verlopen Concours d’ élégance Paleis het Loo

We zijn zeer tevreden met het verloop van het prachtige Concours d’ élegance Paleis het Loo. Onze stand gaf een duidelijk beeld van het genre auto’s wat wij aanbieden en reacties waren dan ook erg positief. Alhoewel het concours natuurlijk meer een show is dan een verkoopevenement, mochten we toch enkele verkopen noteren. Ook gaven enkele eigenaren aan hun klassieke..

Lees meer

Meer informatie?

Neem contact op of maak een afspraak