Bloemendaal Classic & Sportscars/

Nieuws

Bezoek Classic Lamborghini Club Nederland

Zaterdag 26 september mochten wij leden van de Classics Lamborghini Club Nederland ontvangen als sluitstuk van hun tour door het mooie Twente. Ze hadden allemaal hun prachtige auto’s meegenomen om nog even van te genieten. Hapje en een drankje, weerzien met bekenden en ontmoetingen met onbekenden, met allemaal als passie Lamborghini. Gespreksstof genoeg dus.  

Lees meer

Deelname Gran Premio Nuvolari

We mochten van 17 t/m 20 september weer deelnemen aan de Gran Premio Nuvolari. Een prachtige rit door de mooiste gebieden van Italië. De Austin Healey 100/6 van 1956 deed het weer geweldig, evenals de Riley Ulster Imp van 1926.

Lees meer

Geslaagde filmopnames

We hebben in samenwerking met https://www.filmvalue.nl/ prachtige video’s gemaakt van de Lamborghini 350 GT en Lancia Flaminia Sport Zagato. De mooie omgeving rond Rijssen en het prachtige weer was in ons voordeel, maar de echte credits voor de geslaagde opnames komen deze geweldige auto’s toe, want vanuit iedere hoek is de aanblik verbluffend mooi.  

Lees meer

Succesvol Concours d’ Elégance Paleis Soestdijk

We hebben ons jaarlijks classic car hoogtepunt in de vorm van het Concours d’ Elégance Paleis Soestdijk weer achter de rug. Het waren geweldige dagen met prachtige weersomstandigheden en veel bezoekers. In eerste instantie is het natuurlijk een concours waar iedereen de auto’s op hun mooist laat zien, echter zijn er ook altijd enthousiastelingen die op zoek zijn naar een..

Lees meer

Concours d’elegance Paleis Soestdijk

We hoefden natuurlijk niet lang na te denken of we zouden deelnemen aan het meest prestigieuze klassieker evenement van Nederland, oftewel: “Classics at the Palace” Alle voorgaande edities werden gehouden op het terrein van Paleis het Loo in Apeldoorn, maar omdat hier de komende drie jaar een flinke verbouwing plaatsvindt is er gezocht naar misschien een nog wel betere locatie,..

Lees meer

Car magazine Octane test onze Mexico

Het magazine waar de echte autoliefhebber niet zonder kan: Octane, testte onze 1973 Ford Escort 1600 GT Mexico. De in zeer zeldzame ongerestaureerde en originele conditie verkerende Ford Motorsport icoon wist redacteur Ton Roks positief te verrassen door vooral zijn vermogen / gewicht combinatie en heerlijke handelbaarheid.    

Lees meer

Onze “barnfind” Renault Dauphine trekt de aandacht van het grootste automagazine ter wereld

Leuk om te zien dat onze “barnfind” Renault Dauphine zelfs de aandacht trekt van het grootste automagazine ter wereld, het Britse Classic & Sports Car. In de komende december editie publiceren ze een artikel over de bijzondere Fransoos.

Lees meer

Een echte schuurvondst !

We de deden onlangs een unieke schuurvondst. Via een tip kwamen we achter het bestaan van een nog steeds 1e eigenaar (!) Renault Dauphine. De auto is in 1977 gestald en heeft nimmer meer de schuur verlaten. Ruim 40 jaar stof ligt op en in de auto maar de basis is eigenlijk best goed. We doen ons best de auto..

Lees meer

Meer informatie?

Neem contact op of maak een afspraak