Bloemendaal Classic & Sportscars

Verkocht

Aston Martin Vanquish S 5.9 V-12

 • Bouwjaar
  2007
 • Tellerstand
  38618 km
 • Prijs
  Verkocht
 • Chassisnummer
  SCFAC24397B502534
 • Kleur
  Morning Frost White met Obsidian Black lederen interieur
 • Bijzonderheden
  Van verzamelaar afkomstig, zeer mooie staat, gewilde en exclusieve S uitvoering

Verkoopinformatie

We vinden het fantastisch om de laatste versie van de befaamde Aston Martin Vanquish, de S uitvoering, aan te kunnen bieden. Afgeleverd in Italië is de auto nu afkomstig uit een verzameling van louter superauto’s. Uitgevoerd in de exclusieve kleur Morning Frost White in combinatie met een subliem zwart lederen interieur. Slechts 38.618 km. staan er op de klok waarmee het bewezen is een handelbare auto te zijn, iets wat met veel superauto’s wel anders ligt, en gemaakt voor het reizen in stijl.

Deze ongeëvenaarde stijl laat de iconische auto van alle kanten zien. Gezien vanuit welke hoek dan ook, hij is van alle kanten echt schitterend en iedere collectie waardig. Genieten is daarbij een zekerheid maar qua investering zit het ook wel goed met een Vanquish. Is dit dan ook nog de gezochte S uitvoering in een zeer unieke kleur, zoals deze Morning Frost White, dan leert de geschiedenis ons dat het meer dan “above par” kan worden.

Technische informatie

Motor
V-12 DOHC
Brandstofsysteem
multipoint injectionsysteem
Cilinderinhoud
5935 cc.
Vermogen
528 pk. bij 6500 t/pm.
Koppel
577 Nm. bij 5000 t/pm.
Topsnelheid
321 km/h
Gewicht
1850 kg.
Versnellingsbak
Sequentiëel / automaat, zes versnellingsbak

Opties & accessoires

Metallic lak genaamd Morning Frost White

Lederen interieur genaamd Obsidian Black met Light Grey stitching.

Hemel: Quilted

Vloerbedekking: Phantom Grey

Grijze remklauwen

2+2 seats arrangement

Blue tooth German

Body colour portier handgrepen

Historie

De Vanquish was de eerste Gran Turismo van Aston Martin waarmee, vooral qua design, een nieuwe weg werd ingeslagen Hij werd in 2001 gelanceerd en was de opvolger van de Virage. De eerste versie, de V12 Vanquish, werd in 2001 onthuld op de Autosalon van Geneve was ontworpen door Ian Cullum. De V12 Vanquish was de officiële auto van James Bond in de film Die Another Day. In 2005 ging de V12 Vanquish uit productie en werd vervangen door de Vanquish S, die in 2004 in productie kwam. De Vanquish S was aerodinamischer en had (70 pk) meer vermogen. De Vanquish S werd in 2007 opgevolgd door de DBS.

Is dit uw droomauto?

Neem contact op voor een afspraak