Bloemendaal Classic & Sportscars

Verkocht

Porsche 997 Carrera Coupe

 • Bouwjaar
  2005
 • Tellerstand
  113825 km
 • Prijs
  Verkocht
  • Bijzonderheden
   Nederlandse levering, perfect onderhouden en voorzien van nuttige en mooie opties

  Verkoopinformatie

  Wij zijn van huis uit natuurlijk gespecialiseerd in klassiekers, maar wat is dit dan? Dit is een klassieker van de toekomst en als de vraag komt van een goede klant of wij een nieuwe eigenaar willen zoeken voor zijn troetelkind wegens zijn verblijf in het buitenland, dan kunnen we bij zo’n bijzonder mooi exemplaar natuurlijk geen nee zeggen.  Aldus: Porsche 997 Carrera Coupe, bouwjaar 2005, Meteoorgrijs metallic, 113.825 km., liefdevol bereden en onderhouden.

  Prachtige en nuttige extra’s veraangenamen het toch al grote rijgenot. Wacht dacht u van een schuif- kanteldak, Bose soundpakket, vol lederen interieur, Chrono pakket, Tiptronic, navigatie systeem, verwarmde stoelen, enz.

  Het was al weer een tijdje geleden dat we in een 997 hadden gereden, maar direct bij het wegrijden heb je al weer in de gaten welk een fijne auto’s het toch zijn. Je trekt hem als het ware aan. Niet te groot en zeker niet log aanvoelend, overzichtelijk, super reagerend qua besturing en remmen, en de motor is helemaal geweldig. Een altijd voorradige hoeveelheid koppel die menig auto met op papier veel meer vermogen te snel af is. Iedere pk wordt aan het wegdek doorgegeven en zorgt voor geweldige prestaties. Als gelukkige eigenaar is het iedere keer weer een sensatie om in zo’n degelijke Duitse sportwagen te mogen rijden, iedere dag opnieuw. Wordt het niet eens tijd dat uw dag komt?

  De gemiddelde statijd van dit type Porsche is 98 dagen. Wij hadden deze auto binnen 24 uur verkocht voor de eigenaar d.m.v een uitgekiende publiciteitsaanpak. Voelt u ook iets voor een professionele verkoop van uw sportwagen? Laat het ons dan weten en we gaan er mee aan het werk!

  Technische informatie

  Motor
  6 cilinder boxermotor
  Brandstofsysteem
  injectiesysteem
  Cilinderinhoud
  3596 cc.
  Vermogen
  325 pk. bij 6800 t/pm.
  Koppel
  370 Nm. bij 4250 t/pm.
  Topsnelheid
  285 km/h
  Gewicht
  1510 kg.
  Versnellingsbak
  tiptronic

  Opties & accessoires

  O.a.

  Schuif- kanteldak

  Bose soundpakket

  Vol lederen interieur

  Chrono pakket

  Tiptronic

  Navigatie systeem

  Verwarmde stoelen,

  Historie

  De Porsche 997 is uitgebracht in 15 verschillende uitvoeringen. Al deze uitvoeringen zijn uitgerust met een watergekoelde 3,6 liter (max. vermogen 345 pk, max. koppel 390 Nm) of 3,8 liter 6-cilinder (max. vermogen 385 pk bij 6800 toeren/min, max. koppel 420 Nm) boxermotor. Bij de introductie van de 997 werden eerst de 2-wiel aangedreven de Carrera en de Carrera S uitgebracht. Vervolgens kwamen de vierwielaangedreven Carrera 4 en Carrera 4S. Later werden de exclusieve Carrera GTS en Carrera 4 GTS uitgebracht.

  Geheel in de lijn van de eerdere 993- en 996- modellen heeft Porsche ook een Targaversie uitgebracht van de 997. Deze is alleen verkrijgbaar als vierwielaangedreven Targa 4 en Targa 4S.

  Van de Carrera, Carrera S, Carrera GTS, Carrera 4, Carrera 4S, Carrera 4 GTS en de Turbo zijn door Porsche ook een cabrio uitvoering uitgebracht welke zijn voorzien van een inklapbare soft-top.

  Is dit uw droomauto?

  Neem contact op voor een afspraak